Ik ben nu verzeild geraakt op een missiepost van de witte paters. Toen ik gestrand was met de bus van Rumpi naar hier kwam een van de paters langs. Hij raakte ook vast maar kwam de volgende dag al vroeg weer los. Wel nadat hij de bus geramd had. Eerst mocht ik niet met hem mee rijden. Hij was overladen. Zeker want hij had maar liefst 20 zakken van 50 kg cement in zijn Peugeot 404 pick-up liggen. Ik hielp hem bij het loskomen in de hoop dat ik wel mee kon rijden. Wat maakte die extra 100 kg op de 1000 kg uit. Gelukkig mocht ik de volgende dag mee. Ik voelde me al helemaal niet gezond. Diarree en verschrikkelijke hoofdpijn. Vanochtend werd via een bloedproef vastgesteld dat het malaria was. Nu zit ik hier wat op krachten te komen om de moeilijke tocht van hier door Zambia naar de Tanzaniaanse grens te maken. 

De volgende dag met een bus, een lift, en weer een bus in Rumpi terecht gekomen. Daar zat ik ’s avonds in een bar met een afrikaan te praten. Er kwam een lelijke dikke vrouw bij zitten die de hele tijd met die vent ging praten. Op eens zegt hij tegen me dat zij met mij wil slapen. Nou ik zeg natuurlijk meteen van ja, denkend dat er toch niets van terecht komt en komt er wel wat van terecht dan is het toch donker en word ik weer een ervaring rijker. Nou dat bleek allemaal menens te zijn. Eerst naar een hut toe waar haar nog lelijkere zuster en zij wonen. Daar weer een biertje gedronken en wat moed verzameld. Ja ze ging mee naar mijn piep kleine kamer met zijn open plafond. Ik kleedde me uit bij het licht van der zaklantaren en ging in bed liggen. Zij kleedde zich eerst gedeeltelijk uit en toen ik het licht uit deed ging de rest ook uit op haar BH en kralenketting om haar middel na. Blijkbaar spelen borsten hier geen rol. Het bed kraakte verschrikkelijk toen ze naast me kwam liggen. Ik had mijn armen om haar heen geslagen. Zij lag af te wachten en ik zat me af te vragen wat ik moest doen. Ik had erg weinig zin in een vrijpartij. Haar zoenen??? dacht ik. Ik begon wat te stoten hier en daar. Ze bleek nauwelijks schaamhaar te hebben en dat wat er was waren hele kleine krulletjes. Als ik er nog aan terug denk dan voel ik nog die gladde gespannen harde huid op haar armen en buik. Nou het moest maar afgelopen zijn. Ik ging op haar liggen en toen ging alles eigenlijk vanzelf. Ze spreidde haar benen en leidde me direct naar binnen waar ik na wat gewiebel op mijn bekende manier al erg snel klaarkwam. Nou dan maar weer opstappen. Voor dat ik het wist greep ze mijn pik met de laken en begon die schoon te maken. Hoort blijkbaar bij de service. Ik ging maar liggen en op het smalle bed proberen te slapen. Tederheid kon ik niet opbrengen en daar had ze denk ik ook geen behoeft aan. Overal om me heen hoorde ik uit andere cellen hetzelfde geluid komen. Blijkbaar een gemeenplaats voor gemeenschap. Nog steeds was ik wat teleurgesteld. Ik dacht dat zij een keer met een blanke wilde slapen. Misschien zelfs een blank kind wilde hebben. Had ik haar door mijn prestatie niet wat teleurgesteld? De volgende dag was ik blij dat ik ze kwijt was. Later kwam ik die vent van de avond ervoor weer tegen die bij de zus in het hutje had geslapen. “Nou hoe was het?” Ik zei maar niet zo best. Hij zei toen dat het meisje zei dat haar husband haar niets gegeven had. Toen werd het me pas duidelijk het waren hoeren. De meisjes leven hiervan zei die vent. Ik gaf hem Kw 1 om aan haar te geven. Dat bleek te weinig te zijn maar ik was echt niet van plan meer te betalen. Mijn illusie dat een Afrikaan met mij naar bed wilde om mij was verdwenen, gelukkig de vrees dat ik een flater had geslagen ook.