Vroeg op en om 7:30 lopen. Volgens Dio heeft hij een bloedzuiger op het puntje van zijn neus gehad, we lachen ons suf. Hij houdt dit verhaal echter vol voor de komende 14 dagen. Na 2 uur klimmen komen we bij het kamp waar we eigenlijk gister hadden moeten eindigen. Nu begint het echte klimwerk. Het pad blijft o.k., de omgeving bestaat uit luchtwortels begroeid met oranje—groen mos waar we overheen en orderdoor kruipen.

Tegen theetijd (ja daar gaan we weer) komen we bij een SIB-kerk aan. Rondom de kerk is het plateau ontdaan van bomen en staan er overal restanten van een tentenkamp. De kerk wordt gebruikt door iedereen uit de omgeving tot aan Lawas toe. De kerk is een orderhouden houten gebouw van 2 verdiepingen. Met Pasen verzamelen zich hier wel 600 mensen! Vlak na ons komt de drager van gister, nu in gezelschap van zijn broer, al aangehold. Die hebben dus in 1 dag gelopen wat wij in 2 doen, zij lopen dus simpel gezegd 2 keer zo snel als wij. Deze avond slapen we in de kerk. Onder het genot van een regenbui, worden wij door Marc ingewijd in het kaartspel, Black Murray of zoiets. Het is de bedoeling dat je zo min mogelijk punten verzamelt, dat is behoorlijk lastig als je al 10 jaar niet gekaart hebt.